fredag den 27. juli 2012

Ovnbagte svampe med ricottafyld

Hej.. I dag har jeg været i Rødovre Centrum og har shoppet en smule, jeg viser mine indkøb i morgen på bloggen. Nu kommer min første opskrift her på bloggen, eller rettere sagt er det ikke min opskrift, men en af Jamie Olivers opskrifter som stammer fra hans kogebog, Jamies Italien. I dag lavede jeg aftensmad og jeg valgte at lave disse vildt lækre svampe med ricottafyld og så en frisk salat som tilbehør. Svampene er super lækre, og så er de så lette at lave!


Ricottafyld:
- Ricotta (Jeg brugte 250 g, det svarede ca til to bakker champignoner)
- Revet skal af 1,5 citron (HUSK at de skal være ØKO ;))
- Lidt chilipulver
- Salt og peber
- Noget friskhakket oregano (tørret kan også bruges, men frisk smager bedst)
- 1,5 håndfuld friskrevet parmesan

Andet:
- 2 bakker svampe
- Olivenolie

Forvarm ovnen på 225 grader.
I blander alle indgredienser sammen til ricotta, og så smager i det til, og derefter stiller i det bare i køleskabet ;-)
I renser svampene og fjerner stokkene. Efter det dypper i "hovedet" ned i noget olivenolie med lidt salt og peber i, og ligger det derefter på bagepapiret med lamellerne op ad. Det gør i med alle svampene. Svampene fyldes derefter med ricottafyldet efter behag, og de stilles i ovnen i 15 min ca til at de er lidt gyldne ovenpå.

I behøver ikke følge opskriften 100%, det er vigtigt at i selv står og smager jer frem til hvad I kan lide :).










I er MEGET velkomne til at smide en kommentar, hvis i har nogle spørgsmål.


tirsdag den 24. juli 2012

DIY: Skjorte med nitter på kraven


Skjorter med nitter er überpopulært for tiden, og jeg besluttede mig derfor at kaste mig ud i at lave en selv. Det jeg gjorde var, at jeg købte nogle nitter i Stof 2000 som kostede 3 kr pr styk. Jeg strøg skjorten, og derefter besatte jeg dens krave med nitter. Er ret tilfreds med resultatet, men jeg anbefaler at gøre det med en skjorte i et tykt stof evt cowboystof! :-)













My favorite products

My favorite products


Disse produkter er mine absolut ynglingsprodukter! Jeg bruger de fleste af dem hver dag, og jeg anbefaler dem alle sammen!

Danish summer

Danish summer

Sommeren i Danmark kræver ikke kun at man har shorts, klip-klappere og en top på. Den er langt mere avanceret :-) Fordi  vi ved aldrig hvornår det begynder at blæse, regne etc. Jeg lavede den her collage på Polyvore som inspiration til hvad man kan tage på :-)

lørdag den 21. juli 2012

DIY videoer

Hej.. Disse videoer er nogle af mine ynglings DIY videoer fra youtube:)


Hvordan du laver en flot "brush holder" til dine make-up børster 

Hvordan du laver fede regnbueshorts 

Hvordan du laver en fed clutch med nitter. 

Is it possible to be in love with a nail polish?


Hej alle sammen! Jeg har her i sommerferien ryddet rigtig meget op på mit værelse, og har også gået i gennem mine neglelakker/mit sminke og ryddet op i det, jeg aldrig bruger og ikke gider have mere. Dette har fået mig til at forstå, at jeg hellere vil have få ting jeg er glade for, end mange til jeg ikke er specielt glad for. Men! Jeg er nu stadig helt vildt tosset med neglelakker! Mine ynglings neglelakkemærker er: Essie, OPI, Rimmel og Chanel. Jeg har dog flest fra Essie. Jeg besluttede mig for at tage nogle billeder af de neglelakker, jeg er aller mest glad for. Man er velkommen til at skrive en kommentar hvis man er interesseret i at vide nogen af navnene på neglelakkerne :)







onsdag den 18. juli 2012

Fashion Inspiration

De her billeder synes jeg er super inspirerende og flotte. Håber at i andre også vil blive inspireret ligesom jeg bliver!


 









My favorite scents


Jeg har de sidste par dage ikke haft tid til at lave blogindlæg, hvilket har været rigtig irriterende. Jeg har haft travlt med at sælge nogle af mine gamle ting, og det har været rigtig rart at "tjene" lidt penge, da jeg normalt ikke har noget arbejde. Jeg vil i dette indlæg fortælle om mine ynglings parfumer, som er disse tre parfumer:

 Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh - Fantastisk frisk og syrlig sommerduft. Købt i Nice lufthavn.

 Abercrombie & Fitch Fierce - den kendte Abercrombieduft som de sprøjter med inde i butikken. Er hel vild med duften som faktisk er en mandeparfume. Den dufter skønt, men kun i små mængder ;) Købt i Abercrombie & Fitch i Kbh.

 Sarah Jessica Parker Lovely - min ynglings celebrityduft. Dejlig frisk og blomsteragtig. Minder om Daisyparfumen. Fået i gave.